Els pilars caminants, protagonistes de la imatge de Santa Tecla

El dissenyador Arnau Martín ha estat, per segon any consecutiu, l’encarregat de crear-la

Per . Actualitzat el

El dissenyador Arnau Martín ha estat l’encarregat de la creació de la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla 2019. Per segon any consecutiu, el cartell mostra un moment en lloc d’un element del Seguici Festiu com s’havia fet amb anterioritat. En aquesta edició el protagonista és el pilar caminant, plasmat en la seva sortida des de la plaça de les Cols de Tarragona. Martín ha creat quatre versions del cartell, una per a cada colla castellera de la ciutat, amb l’objectiu de representar tots els protagonistes d’aquest acte tan emblemàtic.

En les peces de marxandatge, on existeix dificultat per poder utilitzar els quatre dissenys, s’ha optat per fer servir només dos elements de la imatge: la rosassa de la Catedral de Tarragona i l’enxaneta. Així doncs, la samarreta, la motxilla, el mocador, la tote bag i el vano incorporen adaptacions gràfiques neutres que fugen de la personalització dels quatre colors de les colles castelleres tarragonines. Totes aquestes peces es posaran a la venda després de Sant Magí, a partir del 20 d’agost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dissenyador

L’Arnau Martín és un apassionat dels videojocs i de les pel·lícules d’animació. Va estudiar il·lustració a l’escola JOSO i posteriorment va migrar cap a l’animació 2D a l’escola Seeway on va tenir l’oportunitat de treballar a Nòmada Studio durant el

desenvolupament de GRIS Game. Ha creat espots promocionals per a clients com TMB, Desperados i El Row. Actualment forma part de l’equip de Petoons Studio, on desenvolupa videojocs per a totes les plataformes.