Concert del trio de veus negres The Sey Sisters al Festival Sota La Palmera

Dijous 1 d’agost, a les 22 hores, l’Espai Jove la Palmera acull una nit dedicada als estils gòspel i soul

Per . Actualitzat el

Sota el nom de The Sey Sisters s’amaga un espectacular trio de veus negres. Aquestes tres germanes de descendència ghanesa ens convidaran a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Des de la seva creació com a grup, l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i han col·laborat amb diferents artistes nacionals i internacionals.

L’any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic, Let freedom ring, el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys, amb una resposta molt positiva i entusiasta per part del nombrós i variat públic. Actualment, les podem veure també a l’escena teatral amb la producció musical La Botiga dels Horrors, dirigida per Àngel Llàcer.

A les The Sey Sisters, les precedirà un repertori dels principals temes gòspel interpretats pel grup tarragoní Sons de Gòspel.

El Festival Sota la Palmera reuneix aquesta edició de 2019 un gran component d’artistes femenines, a les quals situacom a protagonistes i referències clau en el si de les formacions escèniques. Tant des de la dansa, com des del clown, la il·lustració o la música, més de 70 dones pujaran aquest estiu a l’escenari o s’han implicat en la coprogramació del festival. Entre els
noms propis que hi actuaran destaquen artistes com Marinah (Ojos de Brujo) i the Gachises.

L’entrada al concert, que té lloc a l’Espai Jove La Palmera (plaça Imperial Tàrraco, 1), és gratuïta