Tres estudiants tarragonins desenvolupen un projecte a Silicon Valley

Van guanyar l’Audi Creativity Challenge, premi que els ha permès viatjar fins al parc tecnològic dels Estats Units

Per . Actualitzat el

L’Anna, el Gabriel i la Tzaitel, tres estudiants de 17 anys del Col·legi Lestonnac de Tarragona, han desenvolupat un projecte tecnològic i social anomenat Welink, que promou una xarxa social que connecta persones amb algun tipus de necessitat social i voluntaris disposats a ajudar de manera solidària i altruista.

Amb aquest projecte van guanyar, el passat mes de juny, la 4a edició de l’Audi Creativity Challenge, un premi que els ha permès viatjar fins a Sillicon Valley on, durant aquest mes de juliol, estan desevolupant el seu projecte a Imagine Creativity Center, un centre d’innovació disruptiva on reben el suport d’experts en innovació i tecnologia. També han tingut l’oportunitat de compartir-lo amb empreses punteres com Google o Netflix.