Arrenquen la pancarta “Llibertat presos polítics” de la façana de l’Ajuntament

Ho ha reivindicat el grup espanyolista Resistencia Alta Tabarnia

Per . Actualitzat el

No fa ni 24 hores que es va penjar la pancarta a la façana de l’Ajuntament, d’acord amb l’aprovació del ple municipal, que ja ha estat arrencada. Un grup de persones, a les quals no es veu el rostre, apareixen en una fotografia amb la pancarta i atribueixen l’acció al grup espanyolista Resistencia Alta Tabarnia.

L’acció s’hauria perpetrat aquesta matinada, quan diverses persones s’han presentat davant l’Ajuntament amb un estri llarg i amb una punta tallant per arribar al balcó. El guàrdia de seguretat se n’hauria percatat cap a les 4,30 hores de la matinada i ha avisat la Guàrdia Urbana, que ara investiga els fets.

El grup Resistència Alta Tabàrnia ha reivindicat l’acció de l’arrencada i a través de les seves xarxes socials ha penjat un missatge, juntament amb dues fotografies, afirmant que «l’Ajuntament de Tarragona es desperta més neutre».

Es preveu que aquest matí membres del govern es reuneixin per tal de decidir si es torna a col·locar.