L’Ajuntament penja al balcó la pancarta amb el lema «Llibertat presos polítics»

Per . Actualitzat el

Finalment, la pancarta amb el lema «Llibertat presos polítics» ja llueix al balcó de l’Ajuntament de Tarragona, ja que així ho va aprovar el ple en la sessió del passat divendres, 19 de juliol. En la votació hi va haver un empat de 12 vots a favor i 12 en contra, un empat que va desfer l’alcalde, Pau Ricomà, amb el seu vot de qualitat, que va ser afirmatiu.
Els grups municipals de la CUP, Junts per Tarragona i ERC-MES hi van votar a favor; PP, Ciutadans i PSC hi van votar en contra mentre que En Comú Podem es va abstenir. El resultat en primera votació va ser de 12 vots a favor i 12 en contra, resultat que es va repetir en una segona votació. Aleshores l’alcalde va decidir sobre la moció amb el seu vot afirmatiu.