La multinacional SK Global Chemical, nova empresa de l’AEQT

Es tracta de la filial espanyola SK Primacor Europe de la multinacional sud-coreana

Per . Actualitzat el

La filial espanyola SK Primacor Europe de la multinacional sud-coreana SK Global Chemical, és des de fa algunes setmanes nou membre de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). La companyia està present en territori tarragoní des que el 2017 va adquirir el negoci global de copolímers i ionòmers d’Etilè Àcid Acrílic (EAA) de Dow Chemical, que inclou una planta d’aquests productes al Polígon Sud.

La planta de SK Primacor Europe, situada al terme municipal de la Canonja, compta amb 38 empleats, i es dedica a la producció de la marca comercial PRIMACOR®, un producte que està fonamentalment present en l’envasament de productes de consum, i que allarga significativament la vida útil dels aliments.

Com a empresa dedicada als polímers, SK Primacor Europe ha decidit unir-se a l’AEQT per poder participar del treball col·laboratiu que es porta a terme en el si de l’associació, per impulsar projectes conjunts que contribueixin a la sostenibilitat, desenvolupament i progrés dels polígons químics tarragonins i del territori en general.

L’adhesió de SK Primacor Europe a l’AEQT la van formalitzar el Global Production Director de la companyia, Lluís Romans, i el gerent de l’associació, Juan Pedro Díaz