Es busca la cançó de l’estiu

TAC12 i la Cooperativa Combinats organitzen el concurs, que ja arriba a la quarta edició

Per . Actualitzat el

La televisió TAC12 i la Cooperativa Combinats organitzen el concurs La cançó de l’estiu del Camp de Tarragona, que aquest any arriba a la seva quarta edició amb la finalitat de trobar la millor cançó estiuenca del territori d’influència de la televisió local (Tarragona, Salou, Vila-Seca, Valls, Torredembarra, Montblanc, Constantí, Altafulla i l’Espluga del Francolí. L’objectiu és oferir la oportunitat als músics de tot el territori català de donar a conèixer la seva música a través dels diferents canals i plataformes que ofereix el concurs.
L’artista o grup guanyador actuarà al programa de festes de Sant Magí a Tarragona el 17 d’Agost a la nit a la plaça Corsini i durant les festes d’hivern de Salou, Cos Blanc 2020 (primera setmana de Febrer) una de les festes més multitudinàries i populars del Camp de Tarragona durant l’hivern.
D’altra banda, el premi econòmic és 1.000 euros (per les dues actuacions, iva no inclòs) , a més de la repercussió mediàtica. La cançó guanyadora es convertirà en la melodia dels molinets promocionals de TAC12 fins mitjans setembre.
Els participants podran inscriure les seves creacions a través del https://participo.cat/canco-estiu-camp-tarragona/ fins al dia 28 de juliol del 2019. El nom de la cançó guanyadora es donarà a conèixer el 2 d’agost del 2019.
Els membres del jurat que triaran la cançó guanyadora de la tercera edició de La Cançó de l’Estiu del Camp de
Tarragona seran els següents:
· Xavier Abelló, Director – Gerent de Tac12
· Jordi Pazos – Realitzador de Tac12
· Xavier Gonzalez – Tècnic de cultura de l’Ajuntament de Tarragona
· Salvador Mimbrera – Coordinador Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Salou
· Mònica Garcia – Directora Mercat Central de Tarragona
· Txell Roig – Tarragona Film Office
La Cançó de l’Estiu del Camp de Tarragona s’adreça especialment a grups emergents que es vulguin posicionar i arribar al públic a través de diferents plataformes: Televisió, televisió a la carta a través de la web, xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram i Youtube) i ràdio. L’estil musical és lliure, l’únic requisit que hauran de respectar totes les cançons que participin al concurs serà constar d’una melodia i lletra pròpies i en català. El concurs La Cançó de l’Estiu del Camp de Tarragona compta amb la complicitat d’administracions públiques com l’àrea de festes de l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Salou. En la darrera edició, al 2018, els guanyadors van ser el grup Pele Macleod és el nom artístic del projecte musical de Pele Bernial amb la cançó Estiu assolellat