Tot a punt pera la primera Volta Ciclista al Penedès

S’iniciarà divendres dia 26 a Llorenç de Penedès i finalitzarà el dia 28 al Castell de Subirats

Per . Actualitzat el

De moment 112 ciclistes, distribuïts en 16 equips formats per 7 corredors, s’han inscrit a la cursa, que durarà tres dies i consta de quatre etapes, amb un recorregut que passarà per diferents municipis penedesencs.

La primera etapa, que tindrà lloc divendres 26, s’iniciarà a 2/4 de 6 amb un recorregut de 95 quilòmetres entre Llorenç del Penedès i Albinyana, amb una hora d’arribada prevista pels volts de les 8 del vespre i passant per nuclis del Baix Penedès i l’Alt Camp, com Sant Jaume dels Domenys o Rodonyà.

La jornada de dissabte estarà conformada per dos etapes: una contrarellotge per equips pel matí i una etapa de 85 quilòmetres entre Sant Sadurní i l’Arboç, a partir de 2/4 de 6 de la tarda. En el cas de la contrarellotge, els equips participants lluitaran per marcar el millor crono en un circuit de 17 quilòmetres pels carrers de Sant Sadurní.

L’etapa del matí, que arrencarà a les 10 del matí, serà especial per a aquells seguidors més nostàlgics, ja que l’organització ha decidit recuperar el circuit que es va fer servir en els Jocs Olímpics del 1992.

Diumenge es tancarà la cursa amb la darrera etapa, amb sortida a Vilafranca i arribada al Castell de Subirats. Una quarta i última etapa, de 120 km, que s’engegarà també a les 10 del matí i cobrirà el circuit més llarg dels 3 dies.