Llum verda a la remodelació de la pista d’atletisme

L’actual pista de terra batuda se substituirà per paviment sintètic porós

Per . Actualitzat el

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns 22 de juliol l’adjudicació de la redacció del projecte executiu per a la remodelació de la pista d’atletisme a l’empresa Top Consulting Esportiu SLU. L’import de l’adjudicació ha estat 9.559 euros, IVA inclòs. El projecte executiu ha de permetre determinar el cost total de l’obra, així com les característiques de la mateixa.

Amb la remodelació de la pista d’atletisme, ubicada a l’Avinguda Camp d’Esports 36, es donarà resposta a les necessitats esportives dels tres clubs de runners que actualment desenvolupen l’atletisme a la vila.  I és que el nivell en el qual estan competint els i les atletes dels diferents clubs fa necessari un canvi del paviment, actualment de terra batuda. Amb les obres de remodelació aquest passaria a ser substituït per un paviment de material sintètic porós, molt més adequat per a la pràctica de l’atletisme.

Les obres s’aprofitarien també, entre d’altres, per fer una remodelació del sistema de drenatge de les pistes.