Preocupació per les altes xifres de matriculació pel curs 2019/20

L’Ajuntament tem que la matrícula viva afecti la ràtio per aula i la planificació

Per . Actualitzat el

El govern cunitenc vol posar damunt de la taula les elevades xifres d’escolarització registrades al municipi pel curs 2019/2020 i vol tractar-ho directament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Des de la regidoria d’Ensenyament s’ha avançat que es demanarà una reunió tant amb la consellera d’Ensenyament com amb els responsables de planificació. Yolanda Sánchez, regidora d’Ensenyament, explica que “la preocupació està en la planificació i en les afectacions a les ràtio per aula a causa de la matrícula viva”. La intenció del govern és rependre les converses que ja s’havien mantingut amb els municipis de Calafell i del Vendrell en aquest sentit per tal d’aconseguir millorar aquesta situació.