L’Ajuntament instal·la reductors de velocitat en passos de vianants

En carrers del centre de la ciutat i als barris de Sant Pere i Sant Pau i Torreforta

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament ha instal·lat dos reductors de velocitat a la Rambla President Francesc Macià i al carrer August, al centre de la ciutat, i avui treballa en la instal·lació de dos reductors més. Concretament al carrer Marcel·lí Domingo, a Sant Pere i Sant Pau, i a l’avinguda de Sant Salvador. Per dilluns dia 22 està prevista la instal·lació d’un reductor al carrer Josep Roqué de Torreforta i un altre al carrer Montblanc, també a Torreforta -en aquest cas es començarà a treballar a les 11h i serà necessari tallar el carrer al trànsit a causa de la seva poca amplada. Per tant, no hi haurà servei de bus de l’EMT entre les 11 h i 19 h en aquest tram de carrer.

Cal recordar que el passat mes de març, l’Ajuntament de Tarragona va licitar la implicació de diferents elements de pacificació del trànsit en aquestst carrers, amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles abans dels passos de vianants.

Els reductors de velocitat tipus esquena d’ase consisteixen en una elevació de la calçada en tota la franja transversal pavimentada. Aquests elements s’acompanyen, com a senyalització horitzontal, de tres triangles blancs a la part ascendent sobre fons vermell. També van acompanyats de senyals de verticals amb el fons reflexiu groc fluorescent que indiquen la seva presència
El pressupost de licitació era de 38.891,75€, IVA inclòs.