La façana de l’Ajuntament lluirà la pancarta «Llibertat presos polítics»

L’alcalde, Pau Ricomà, ha fet servir el seu vot de qualitat per desfer l’empat de la votació

Per . Actualitzat el

Finalment, la pancarta amb el lema «Llibertat presos polítics» lluirà al balcó de l’Ajuntament de Tarragona, ja que així ho ha aprovat el ple en la sessió d’aquest divendres, 19 de juliol. En la votació hi ha hagut un empat de 12 vots a favor i 12 en contra, un empat que ha desfet l’alcalde, Pau Ricomà, amb el seu vot de qualitat, que ha estat afirmatiu.

Els grups municipals de la CUP, Junts per Tarragona i ERC-MES han votat a favor;  PP, Ciutadans i PSC hi han votat en contra mentre que En Comú Podem s’ha abstingut. El resultat en primera votació ha estat de 12 vots a favor i 12 en contra, resultat que s’ha repetit en una segona votació. Aleshores l’alcalde ha decidit sobre aquesta moció amb el seu vot.