Els treballs de millora de l’Estadi Municipal costaran 43.000 euros

Les obres de remodelació començaran la setmana vinent

Per . Actualitzat el

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla ha presentat aquest matí el pla de millores que s’efectuarà a les instal·lacions de l’Estadi Municipal Joan Pijuan

Aquestes millores, amb una inversió d’uns 43.000 euros, passen per la renovació i substitució de l’enllumenat del camp de futbol on es canviaran els focus actuals de les quatre torres per lluminària dotada amb tecnologia LED. Aquesta millora significarà “un guany quant a la visibilitat de la instal·lació, i per una altra banda, un estalvi energètic del 70 %, cosa que reduirà notablement el consum”, ha assenyalat Àlex Cañas. A tall d’exemple, el regidor d’Esports ha explicat que “cada vegada que es fon una única bombeta té un cost de 700 €, a banda del lloguer de la grua per substituir-la”.

En aquesta mateixa actuació, també es renovarà el quadre elèctric general de l’estadi, ja que estava obsolet, fet que provocava apagades de llum constants, i mancava de certes mesures de seguretat.

El pla de millores també preveu l’asfaltat de la zona d’accés a la graderia. Afegit a les actuacions, es preveu també l’adequació del magatzem i bar de l’estadi per millorar-ne la seguretat, a causa del seu deteriorament fruit del pas dels anys. Com a darrera actuació, s’inclou la substitució d’una zona de gespa del terreny de joc afectada per unes cremades que es van produir aquesta temporada passada arran d’uns fets incívics. En aquest sentit, l’assegurança cobreix una part dels danys, i la resta, se’n farà càrrec l’Ajuntament, com a titular de l’espai.

Els treballs de millora començaran a partir de la setmana vinent.