El BBVA renova el seu compromís amb les Festes de Santa Tecla

Pau Ricomà: «La col·laboració de la iniciativa privada permet enfortir la festa i el patrimoni cultural i immaterial de la ciutat»

Per . Actualitzat el

BBVA renova aquest any 2019 com a patrocinador oficial de les festes de Santa Tecla. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director territorial a Catalunya de l’entitat bancària, Xavier Llinares, han signat  el conveni que formalitza aquesta col·laboració.

A la signatura han assistit també el director de Zona de BBVA a Tarragona, Daniel Gómez, i el director de relació de Banca d’Institucions, Alejandro Amorós.

L’alcalde Ricomà ha remarcat que «les festes de Santa Tecla són un dels principals dinamitzadors interns de la ciutat i un dels grans aparadors cap a l’exterior. La col·laboració de la iniciativa privada permet enfortir la festa i el patrimoni cultural i immaterial de la ciutat».

Un dels pilars de l’acord signat avui és el compromís de BBVA amb Tarragona, amb les seves entitats i amb l’impuls d’activitats culturals, esportives i populars que contribueixen a potenciar i promocionar el territori. Així, Xavier Llinares ha remarcat que aquest acord referma la proximitat del banc amb les entitats locals i les persones. «BBVA és un banc global que actua de forma local i propera, implicant-se amb les tradicions arrelades al territori i amb la seva gent, com a Tarragona són les festes de Santa Tecla», ha afirmat.