El PSC assegura que ha deixat els comptes municipals sanejats

Diu que hi ha 2,7 milions d’euros per gastar i es pregunta per què no s’han invertit 60.000 euros en el campionat d’Espanya de 3×3

Per . Actualitzat el

El conseller socialista, Pau Pérez, ha afirmat que el govern de Ballesteros «deixa un Ajuntament sanejat amb diners a la caixa». Quan el PSC va entrar a governar, l’endeutament del consistori era del 115%, actualment s’ha reduït al 98%. El Grup Municipal Socialista afirma que hi ha més de 20 milions d’euros per invertir aquest any, 5 milions dels quals són de les inversions no executades del préstec del 2018, 11,3 milions del pressupost del 2019 i 3 milions pel que fa al romanent de despeses generals de tresoreria.

A més, Pau Pérez ha especificat que el Patronat d’Esports disposa de 2,7 milions per gastar durant el que queda d’any, ja que fins al dia 9 de juliol l’empresa municipal, que té un pressupost de 4,68 milions d’euros, només ha gastat 1,93 milions. «Si avui a la caixa del Patronat hi ha més de 2,7 milions d’euros, per què no s’han invertit 60 mil euros en el campionat d’Espanya de 3×3 i en allò que havia d’haver estat un centre de tecnificació?» s’ha preguntat el conseller Pérez. Cal recordar que des de l’Ajuntament es va desestimar la seva realització per no tenir cap partida pressupostària assignada a aquest fi i així es va comunicar a la Federació Espanyola de Bàsquet, organitzadora del torneig.