Aquopolis torna a oferir la possibilitat de convertir-se en sirena i tritó

Gràcies a l’acord de col·laboració amb Sirenas Mediterranean Academy

Per . Actualitzat el

L’escola de les sirenes de Tarragona i Aquopolis de la Costa Daurada han renovat per a aquest estiu de 2019 l’acord de col·laboració que van iniciar l’any passat. L’acadèmia tarragonina, pionera en les experiències de sirenes i tritons, va oferir a Aquopolis el seu curs d’iniciació de sirena i tritó, d’una durada de trenta minuts. Aquest any s’ofereix l’experiència: Bateig de Sirena i Sirenita Splash, una experiència més completa, divertida i educativa, recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys i per a tota la família. Aquesta experiència té una durada de 90 minuts i un preu de 49 euros.

L’experiència sirenes i tritons es realitzarà des del 15 de juliol fins al 31 d’agost, a les 12,30 h i a les 16,30 hores, de dilluns a dissabte.