Renovació dels continguts dels panells turístics

S’ha ampliat la informació amb la incorporació d’un mapa actualitzat de tot el nucli urbà amb informació turística

Per . Actualitzat el

L’Arboç ha renovat la informació dels panells turístics presents en cinc punts estratègics de la vila: la rambla de Josep Gener, la plaça de la Badalota, la plaça de Catalunya, l’estació de Renfe i la piscina coberta municipal. Aquesta renovació, que s’emmarca en l’acció continua per a la millora de la competitivitat i de la qualitat de l’Arboç com a destinació turística, també s’ha volgut aprofitar per atorgar als panells turístics un plus d’utilitat i fer-los utilitzables i pràctics també per a la ciutadania arbocenca. D’aquesta manera, s’ha ampliat la informació amb la incorporació d’un mapa actualitzat de tot el nucli urbà amb informació turística, però també amb molta més informació útil tant per als visitants com per als mateixos ciutadans de la vila, com ara la ubicació dels equipaments esportius, parcs infantils, gimnasos urbans, oficina de correus, parades de bus i de taxi, cabines telefòniques, pàrquings, etc.