Prop de 2.000 persones ja condueixen un Seat Tarraco

És el primer vehicle de la marca que porta el nom d’una població catalana, escollit per votació popular

Per . Actualitzat el

Des que es va posar a la venda a inicis d’any, un total de 1.903 persones han adquirit un SEAT Tarraco. Així es desprèn del rànquing de vendes de vehicles a l’estat espanyol fins al mes de juny, una llista que està encapçalada per un altre model de la marca, el Seat León, amb 20.650 unitats venudes, i el Dacia Sandero, amb 17.520.

Cal recordar que el Seat Tarraco ÉÉ escollit per votació popular per més de 140.000 persones. Dissenyat i desenvolupat a les instal·lacions de la companyia a Martorell i produït a Wolfsburg (Alemanya), completa l’ofensiva SUV del fabricant espanyol, al costat de l’Ateca i a l’Arona, però se situa al capdavant de la família SUV de SEAT com el germà gran. Les seves grans dimensions van fer que l’equip de disseny s’esforcés a trobar un equilibri més precís entre la integritat estètica i unes proporcions enfocades a la practicitat. I és que el SEAT Tarraco fa 4.735 mm de longitud i 1.658 mm d’alçada, amb el consegüent gran espai de l’habitacle i un exterior imponent.

Matriculacions a la baixa

Altres dades que es desprenen d’aquest rànquing de vendres elaborat per motor.es són que les matriculacions de cotxes a l’estat espanyol continuen a molt baix ritme. I és que durant el passat mes de juny es van registrar 134.328 vehicles, xifra que representa una baixada del 5,9% respecte al mateix mes que l’any anterior. Pel que fa al període de gener a juny s’han registrat unes vendes de 715.307 unitats, un 3% menys que el 2018.