L’AIT organitza la Nit de la Il·lustració 2019

L’Associació d’Il·lustradors de Tarragona és l’encarregada de dur a terme aquesta inciativa emmarcada dins de les activitats del Festival Sota La Palmera

Per . Actualitzat el

L’11 de juliol, l’Espai Jove La Palmera, acollirà una nova edició de la Nit de la Il·lustració. Enguany, és l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona l’encarregada d’elaborar el programa. La Nit de la Il·lustració és una festa dedicada a donar visibilitat a aquesta disciplina i una oportunitat per veure en directe el treball de diversos professionals del sector.

Des de l’AIT s’ha volgut apostar pels joves talents que hi ha al territori per posar de manifest les diverses tècniques amb què els professionals duen a terme el seu treball. Sota aquesta premissa es durà a terme la dinàmica principal en la qual els assistents seran els que decidiran què dibuixaran els quatre il·lustradors convidats: Nicola Weber, Clarisa Starling, Álvaro Altarejos i Alba Domingo. Si l’atzar de la temàtica no és prou repte, els dibuixants tindran un límit de temps marcat per la música en directe del DJ Pallareti i Great Alice. Un cop aturada la música hauran de passar la il·lustració a un altre company per tal que continuï intervenint-la.

El resultat final seran quatre il·lustracions realitzades a quatre mans que se sortejaran entre el públic assistent. A més, qui vulgui podrà participar en l’elaboració d’un tòtem il·lustrat. Des de l’AIT es vol aproximar aquesta disciplina a tothom i la millor manera de fer-ho és donant plena llibertat al públic i animar-lo a desplegar la seva creativitat.

L’Associació d’Il·lustradors de Tarragona convida tota la ciutadania, el pròxim dijous dia 11 de juliol a les 22 hores a l’Espai Jove la Palmera (plaça Imperial Tàrraco, 1, Tarragona), a conèixer de ben a prop el treball de les il·lustradores i il·lustradors del territori tot gaudint de la música i d’una beguda refrescant.