El territori es mulla per l’esclerosi múltiple

Les piscines municipals de molts pobles i ciutats seran, diumenge 14 de juliol, l’epicentre de la jornada Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Per . Actualitzat el

Com cada any, les piscines municipals de molts pobles i ciutats de Catalunya seran, aquest diumenge 14 de juliol, l’epicentre de la jornada solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Moltes localitats tarragonines com Altafulla, Torredembarra, el Vendrell o Roda de Berà, entre altres, ja s’han sumat a la iniciativa.

El Mulla’t és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer aquesta malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós. L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya mullant-se en les piscines que participen en la campanya. Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any, el Mulla’t té l’objectiu de donar a conèixer els símptomes invisibles de la malaltia que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la tristesa o els problemes sexuals. Les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, es creu que donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple.