Cloenda de les 23es Jornades Esportives per a Persones amb Discapacitat

Han tingut lloc al Parc de la Torre d’en Guiu i hi han participat unes noranta persones

Per . Actualitzat el

Avui ha finalitzat la 23a edició de les Jornades Esportives per a persones amb discapacitat, convocades per la Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès, i celebraes al Parc de la Torre d’en Guiu del Catllar.

Un total de 90 participants dels centres Baix Camp de Reus, Aprodisca Montblanc, Aprodisca la Selva del Camp, Ginac de Valls, Fundació Santa Teresa del Vendrell i de la Fundació Onada de Tarragona, ha pogut gaudir d’un ampli ventall lliure d’activitats, amb la programació de jocs de coordinació i d’equilibri, jocs cooperatius, jocs de punteria i jocs tradicionals, culminat amb un moment musical, el lliurament d’obsequis i un refrigeri facilitat per l’Ajuntament del Catllar.

En aquesta edició també hi ha participat una vintena d’alumnes de Primària del Summer Camp de l’Escola Internacional del Camp de Salou que han volgut compartir la jornada i treballar la integració i la cohesió social.