Vicente Moya deixa la secretaria general de CCOO a Tarragona

L’elecció del nou reponsable sindical es farà passat l’estiu

Per . Actualitzat el

Vicente Moya, treballador de l’empresa BASF, i actual secretari general de CCOO de Tarragona, ha estat afectat per un pla de reestructuració que suposa la finalització de la seva relació contractual amb l’empresa.

La situació laboral resultant del pla no és compatible amb l’exercici de la Secretaria General, d’acord amb la normativa interna del sindicat, motiu pel qual Vicente Moya ha anunciat que properament presentarà la seva renúncia voluntària a aquesta funció.

A partir d’aquest moment, CCOO de Tarragona iniciarà el procediment ordinari previst als Estatuts del sindicat per a l’elecció de la nova persona que assumirà la responsabilitat. Aquesta elecció la durà a terme el Consell de la Unió Intercomarcal de Tarragona de CCOO passat l’estiu.