Una delegació de la ciutat turca de Çannakale visita Tarragona

Amb motiu del projecte europeu comú entre ambdues ciutats anomenat Partnership for the future of smart cities

Per . Actualitzat el

L’alcalde, Pau Ricomà, ha rebut aquest matí una delegació turca de la ciutat de Çannakale que visita la ciutat de Tarragona amb motiu del projecte europeu comú entre ambdues ciutats. Anomenat ‘Partnership for the future of smart cities’, el projecte té per objectiu l’intercanvi d’experiències de governança i projectes conjunts entre les dues ciutats Patrimoni de la Humanitat, i forma part de la convocatòria “Town_Twinning_Actions” dins del règim de subvencions de la Unió Europea (TTGS) amb un pressupost de 100 mil euros.

La recepció ha tingut lloc al Pati del Rei Jaume I de l’Ajuntament on l’alcalde els hi ha donat la benvinguda.

La delegació de Çannakale, encapçalada per l’alcalde d’aquesta ciutat, Ülgür Gökhan, estarà a Tarragona fins al dia 12 de juliol i mantindran diferents reunions tècniques per tal de conèixer les experiències desenvolupades a Tarragona relacionades amb les ciutats intel·ligents, del mateix mode que la delegació tarragonina va fer mesos enrera en la seva visita a Çannakale