El territori se suma a les concentracions de rebuig convocades pels moviments feministes

Per . Actualitzat el

Els ajuntament de Tarragona, Altafulla i el Vendrell han comunicat que s’adhereix i dona suport a les concentracions de rebuig, convocades pels moviments feministes, per avui 8 de juliol a les 18 hores, davant dels ajuntaments, i al Manifest de la Federació de Municipis de Catalunya, en relació a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l’octubre de 2016 i han expressat la seva enèrgica condemna dels fets.

Manifest de la Federació de Municipis

«Adhesió a les concentracions de rebuig, convocades pels moviments feministes, per al dilluns 8 de juliol davant dels ajuntaments. 

En relació a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l'octubre de 2016, la Federació de Municipis de Catalunya vol expressar la més enèrgica condemna d’uns fets absolutament intolerables. Volem deixar constància de la nostra solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.
Les violències masclistes són una xacra i un problema social d’extraordinària magnitud contra el qual els poders públics hem d'oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent. 

Per aquest motiu, la Federació de Municipis de Catalunya s’adhereix a la proposta del moviment feminista d’organitzar concentracions de rebuig i denúncia a les 18 hores del dilluns 8 de juliol davant de tots els ajuntaments. Des de la Federació de Municipis de Catalunya ens reafirmem en el compromís permanent en la lluita contra qualsevol forma de violència contra les dones.»