L’Ajuntament es reuneix amb les tres federacions veïnals de la ciutat

Tractaran sobre l’incendi que es va produir al polígon Entrevies i els plans que es van activar

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el conseller de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Manuel Castaño, es reuniran avui a les 20 hores, amb els representants de les tres federacions veïnals de la ciutat per tractar de l’incendi que es va produir la matinada de dissabte a l’empresa Miansa, ubicada al polígon Entrevies, i l’activació del Pla d’emergències químiques PLASEQCAT i el Pla d’Actuació Municipal en fase d’Alerta per risc químic.
L’alcalde i el conseller de Seguretat Ciutadana donaran informació sobre els fets que es van produir i escoltaran les impressions i opinions dels representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), Associacions Veïnals Federades Segle XXI i Federació de Veïns de l’Àrea Llevant, respecte a aquest succés.
La reunió tindrà lloc a la Sala dels tarragonins i tarragonines il·lustres.