Els Xiquets de Tarragona celebren la Diada del Pla de la Seu

Els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants els acompanyaran en la cita

Per . Actualitzat el

Xiquets de Tarragona

Els Xiquets de Tarragona organitzen un any més una de les diades castelleres de més transcendència d’aquestes alçades de la temporada. La Diada del Pla de la Seu comptarà de nou amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants com a colles convidades, i tal com han fet les darreres temporades afrontaran l’actuació buscant grans construccions. Serà aquest dissabte, 6 de juliol, a les 18 hores davant la Catedral de Tarragona.

Per als matalassers la Diada del Pla de la Seu és l’inici del camí a Sant Magí i d’un juliol ple de reptes, amb dates destacades com la Diada de les Cultures d’Altafulla o la tradicional visita a La Riera de Gaià. En aquesta ocasió els Xiquets de Tarragona intentaran assolir construccions que se’ls han resistit les darreres setmanes.

Tant els Castellers de Vilafranca com els Castellers de Sants també afronten amb energia la cita. Sense anar més lluny les dues colles l’any passat van protagonitzar grans actuacions en descarregar el 2 de 9 amb folre i manilles. Un gamma extra que van acompanyar amb els dos bàsics de 9, el 3 i el 4. Els Verda també van fer el pilar de 7 amb folre.