Art, història i música protagonitzen les activitats d’estiu al Moll de Costa

Les activitats, pensades per a tots els públics, es desenvoluparan els vespres i nits de juliol

Per . Actualitzat el

Les activitats culturals d’aquest cap de setmana al Moll de Costa del Port de Tarragona permeten omplir els vespres i les nits d’estiu amb experiències adreçades a tots els públics.

Divendres 5 de juliol, a les 17 hores, el Museu del Port organitza “Observatori Blau. El mòn pesquer del Serrallo. Viu la subhasta en directe”, una experiència per conèixer els organismes que es capturen a la mar de Tarragona i que arriben a la nostra taula gràcies a l’ofici de pescador. Una activitat programada dins la celebració  de les Festes de Sant Pere del Serrallo i orientada al públic familiar amb aforament limitat. Cal fer la inscripció prèvia trucant al 977 259 434 o museuport@porttarragona.cat. El punt de trobada serà la Llotja del Peix
El mateix divendres, però a les 8 del vespre, el Museu també organitza ‘El Serrallo vist pels escriptors. Un ruta literaria’ (XV edició). Una activitat basada en un passeig pel Barri del Serrallo per escoltar una selección de textos que l’ han recreat literàriament. És una activitat adreçada al públic general amb aforament limitat. Inscripció prèvia trucant al 977 259 434 o museuport@porttarragona.cat. Punt de trobada: Museu del Port

Exposicions
El Museu del Port també ofereix la possibilitat de visitar l’exposició “Compartint la mar amb… Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern” Vestíbul del Museu del Port. De dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure
El Tinglado 1 també acull dues exposicions. L’exposició Ninots de Víctor Centelles. De dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure. I l’exposició XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018. De dimarts a dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure

Nits del Serrallo
Aquest dissabte 6 de juliol comencen els tradicionals concerts d’havaneres de les Nits al Serrallo. El primer concert serà a les 22.30 hores a càrrec d’ Els Pescadors de l’Escala, a la Pèrgola del Serrallo. Activitat gratuïta. Les Nits del Serrallo acolliran 3 concerts d’havaneres més durant el mes de juliol, els dies 13, 20 i 27. I enguany, com a novetat, durant el mes d’agost es podrà gaudir del Jazz al Serrallo els dies 3, 10, 17, 24 i 31, a les 22 hores.

I la setmana vinent…
El Teatret del Serrallo presenta Lectures de mar. Història i música al voltant de la Segona Guerra Mundial a Tarragona el divendres 12 de juliol, a les 21.30 hores. Una experiència organitzada per l’Arxiu del Port i la Biblioteca Pública de Tarragona. Activitat gratuïta amb reserva prèvia: arxiu@porttarragona.cat i al web participo.cat
A més, el diumenge 14 de juliol, a les 19 hores, se celebrarà La revetlla del Teatret, coorganitzat per l’AV El Serrallo i el Teatret del Serrallo.  Invitacions: participo.cat.