Obert el termini per presentar els treballs a la segona edició del Premi Battestini

Impulsat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona i la Xarxa de Santa Tecla, el guardó premiarà amb 3.000€ dos projectes de millora aplicats en l’atenció primària i hospitalària a la demarcació

Per . Actualitzat el

Fins al pròxim 1 de setembre és obert el termini per presentar els treballs al Premi Battestini 2109 als Millors projectes d’innovació en medicina primària i hospitalària, que aquest any celebra la segona edició. Aquest guardó, impulsat per  l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona (ACMT) i la Xarxa de Santa Tecla, és un premi a la qualitat sanitària de les nostres comarques amb el qual es reconeixen aquells projectes aplicats al territori en els àmbits de l’atenció primària i la hospitalària que hagin significat un avenç i una millora en els serveis assistencials. Els dos projectes guanyadors s’esduran un premi econòmic de 3.000€ cadascun.

Els projectes els poden presentar professionals a títol individual o equips multidisciplinaris i poden respondre a millores en els processos assistencials, en la gestió, en la recerca o en la docència. Així, qualsevol professional sanitari o equip assistencial que hagi impulsat una millora avaluable en el seu centre de treball pot optar al Premi Battestini 2019, que valora, sobretot, el caràcter innovador de les candidatures presentades.

Poden optar al guardó tots els professionals  sanitaris de la demarcació amb la condició que almenys un 25% dels participants en el treball han de ser socis de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona.

Els projectes guanyadors en cadascuna de les categories rebran una dotació econòmica de 3.000 euros cadascun i aquest any, com a novetat, també s’enduran una estatueta de l’artista Serramià Serrahima.

Per consultar les bases del premi Battestini 2019 es pot accedir a la web www.acmt.cat o bé contactar amb l’acadèmia, que té la seva seu al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.

El tribunal que analitzarà i avaluarà les propostes rebudes estarà integrat pes doctors Sergi Boada, Pere Mestres, Ramon M. Miralles i Xavier Oliach. El Premi Battestini 2019 està obert a tots els professionals sanitaris de la demarcació de Tarragona, ja suguin del sistema públic o de centres concertats o privats.