Els veïns del carrer Sant Antoni del Morell celebren la seva festa

Més d’una setantena de persones van sopar a la fresca aquest dissabte

Per . Actualitzat el

Responent a la crida que fa la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament del Morell, els veïns del carrer Sant Antoni van viure aquest dissabte, 29 de juny, la seva festa de carrer. Així, a partir de les 20.30 hores, aquells que viuen al carrer Sant Antoni, des de la cantonada del carrer Sant Plàcid fins a la cantonada de la Travessera Esplanada, van sortir a la fresca per gaudir d’una nit d’estiu a la fresca, sota les llums i els paperets, amb bon menjar i encara millor companyia. En total, més d’una setantena de persones es van unir a aquest esdeveniment que ja s’ha convertit en tota una tradició entre els veïns, i és que aquesta ja és la quarta edició consecutiva de la festa. Per començar, hi va haver pica-pica per a tothom, seguit d’esqueixada i pollastres a l’ast. Per postres, coca de crema, pastes i gelat. I per finalitzar, cafès i copes, a més de beguda a dojo durant el sopar. I com és habitual, un organista hi va posar la música en directe per acabar d’allargar la jornada fins a la matinada, mentre veïns, familiars i amics es posaven al dia i gaudien, en comunitat, de la primera festa de carrer de la temporada. Al cap i a la fi, aquest és l’objectiu del consistori, enfortir lligams, conèixer aquelles persones que viuen al costat de casa i fomentar la participació de tothom en la vida morellenca. Al setembre, altres carrers del municipi també celebraran la seva pròpia festa, seguint la iniciativa que l’Ajuntament del Morell va engegar el 2016 amb el “Programa per al foment de les festes de carrer”.