Es presenten la samarreta i el mocador de Sant Magí

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat aquest matí el marxandatge oficial de Sant Magí. Per segon any la festa de l’aigua comptarà amb la samarreta que editen els Portants de l’Aigua i, com a novetat, s’hi afegeix el mocador que impulsa el Ball de Bastons de Tarragona.

 

La presentació ha comptat també amb la participació del dissenyador i autor de la imatge d’aquest any, Aitor Pombo; el coordinador de l’Associació dels Portants de l’Aigua, Carles Salvadó, i el representant del Ball de Bastons de Tarragona, Kevin Acuña.

 

Ricomà ha destacat la imatge estiuenca i festiva del cartell que agafa com a referent la Revetlla Remullada, un acte que ja més de 20 anys que és l’epicentre de les nits de Sant Magí. Aitor Pombo ha descrit el seu disseny com una imatge familiar amb colors vius i estiuencs i que representa un càntir amb un punt surrealista.

 

El Portants de l’Aigua i el Ball de Bastons han estat els encarregats de traslladar la imatge oficial en una samarreta i un mocador, respectivament, que es posaran a la venda demà.