‘What a Shitshow’ de Maria Montes, la nova exposició del Centre d’Art

Per . Actualitzat el

L’alcalde Pau Ricomà inaugurarà demà divendres 21 de juny a les 7 de la tarda la nova exposició del Centre d’Art de Tarragona, ‘What a Shitshow’ de Maria Montes.

 

Maria Montes és una dissenyadora i artista catalana que viu a Austràlia des de l’any 2006. La seva obra inclou treballs de cal·ligrafia, lettering, il·lustració, disseny tèxtil i disseny de tipografies. Al Tinglado 2 es podran veure els últims cinc anys de la seva producció artística que tenen com a fil conductor el llenguatge, les dites populars i l’escatologia catalana com a identitats culturals.

 

‘What a Shitshow’ es podrà veure fins el 25 d’agost. L’exposició és una producció del Centre d’Art de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport del Centre d’Art La Panera, Institut Guindàvols Lleida i The Design Conference Brisbane.

 

Horaris de visita:

Dimarts a dijous 17 a 20h

Divendres i dissabte 11 a 13h i 17 a 20h

Diumenges i festius 11 a 14h

Entrada lliure