L’Ajuntament de Tarragona no autoritza el parc aquàtic a Tamarit

S’ha desestimat per preservar el caràcter de platja natural de l’espai

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona no autoritzarà el parc aquàtic que el càmping Tamarit Beach Resort havia aunciat que volia instal·lar a la platja Tamarit. El conseller de Domini Públic, Xavier Puig, ha explicat que després d’avaluar la proposta presentada, s’ha decidit desestimar-la «per preservar el caràcter de platja natural de Tamarit i el valor paisatgístic de la desembocadura del Gaià. D’altra banda, s’ha tingut en compte que la possible afluència d’usuaris podria comportar problemes de mobilitat a l’entorn, especialment considerant les característiques dels accessos a l’espai».

La possible instal·lació d’aquest parc aquàtic inflable havia generat molta polèmica entre els veïns i les entitats ecològistes que el consideraven nociu per l’entorn tot i que el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, després de rebre informes favorables de la capitania marítima i de l’oficina d’avaluació ambiental, havia autoritzat la instal·lació d’aquest espai que havia d’ocupar 1.140 metres quadrats entre el 15 de juny i el 15 de setembre.