Pere Segura es converteix en el nou alcalde de Vila-seca

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 15 de juny al migdia, ha quedat constituïda al saló de plens municipal la nova Corporació de l’Ajuntament de Vila-seca. Aquesta Corporació, sorgida dels resultats electorals del 26 de maig, és la responsable de conduir la política municipal durant els pròxims quatre anys.

Amb el saló de sessions ple de gom a gom, l’acte oficial s’ha iniciat amb la constitució de la Mesa d’Edat per part dels regidors electes més gran (Xavier Farriol, de Vila-seca Segura), i el més jove (Carlos Cercós, de Vila-seca en Comú) i ha continuat amb la presentació de les corresponents credencials i amb el jurament o promesa del càrrec per part de totes les regidores i regidors.

Després s’ha procedit a la votació d’alcalde i ha quedat proclamat per majoria Pere Segura i Xatruch, després de rebre el suport de 10 dels 21 regidors. El nou alcalde ha rebut el suport dels 8 regidors de la seva formació “Vila-seca Segura” i dels 2 regidors del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Aquests són els nous regidors que formen part de l’Ajuntament de Vila-seca:

– Per Vila-seca Segura (8 regidors): Pere Segura, Manuela Moya, Josep Toquero, Lucía Teruel, Cristina Cid, Xavier Farriol, Àngels Poblet i Esmeralda Núñez.
Per Ciudadanos (5 regidors): Juan Antonio Ramírez, David García-Miguel, Concepción D. Insa, Sandra González i Miguel Ángel Hidalgo.
Per Vila-seca en Comú (3 regidors): Mario Téllez, Núria Miret i Carlos Cercós.
Per Decidim Vila-seca (3 regidors): Josep Forasté, Pineda Vaquer i Robert Rodríguez.
Pel Partit dels Socialistes de Catalunya (2 regidors): Iván Navarro i Anabel Margalef.