La URV acull la projecció del documental del ‘Dol a l’amor’ sobre la mort perinatal i neonatal

Es tracta del treball de fi de grau de tres alumnes de Comunicació Audiovisual de la universitat tarragonina

Per . Actualitzat el

El dimarts 18 de juny a la URV es farà una jornada de projecció on es podrà veure el documental Del dol a l’amor en primícia. Es tracta del Treball de Fi de Grau dirigit pels alumnes de Comunicació Audiovisual Irene Margalef, Ariadna Martínez i Gabriel Novau. L’acte, que tindrà lloc a l’Aula Magna del Campus Catalunya (URV), obrirà portes a les 17:30 i s’iniciarà a les 18:00. Serà una jornada oberta a tothom on es comptarà amb la ponència de la fotògrafa de dol i impulsora del projecte Stillbirth, Norma Grau, i els fundadors del Grup d’Ajuda Mútua Dol d’estels, Anna Fité i Carles Sánchez.

Un cop acabada la projecció, els assistents podran gaudir de l’exposició fotogràfica del projecte Stillbirth, acompanyada d’un piscolabis.

El treball ha estat validat per la URV com una activitat d’Aprenentatge i Servei (ApS) on  s’ha treballat conjuntament amb el testimoni de quatre famílies del Grup d’Ajuda Mútua de Reus, Dol d’estels. Del dol a l’amor és un projecte que ha estat autofinançat pels mateixos alumnes. Per tant, per ajudar a cobrir les despeses de la realització del documental i contribuir en la futura difusió d’aquest, un cop s’hagi acabat l’acte, es donarà l’opció de col·laborar a tothom que vulgui aportar el seu granet de sorra.