Joan Maria Sardà és reelegit alcalde de la Pobla de Mafumet

Ha obtingut els nou vots de la seva candidatura i el vot en blanc d’ERC

Per . Actualitzat el

Com era previsible, Joan Maria Sardà ha estat reelegit, per majoria absoluta, alcalde de la Pobla de Mafumet, en la sessió de constitució de l’Ajuntament celebrada aquest matí. El saló de plens del consistori pobletà, s’ha omplert de gom a gom per un nombrós públic que ha seguit la sessió.

Sardà ha estat elegit alcalde amb els nou vots de la seva candidatura i el vot en blanc d’ERC. El PSC, per la seva banda, no ha votat, en no prendre el seu representant possessió del càrrec, per motius personals.

L’elecció de Sardà estava garantida, ja que en les eleccions municipals en què concorria amb una candidatura independent (Units amb Sardà per la Pobla) va obtenir la majoria absoluta amb pràcticament el 70% dels vots. Això va suposar que obtingués nou regidors. ERC, per la seva banda, va obtenir un regidor i el PSC, un altre, mentre que la resta de candidatures no van obtenir cap regidor.

L’alcaldia no és nova per a Sardà, ja que amb aquesta legislatura són 7 les vegades que és elegit alcalde des de l’any 1995. Aquests 24 anys d’alcalde fan que Joan Maria Sardà sigui un dels més veterans de les nostres comarques. A més, és un element destacable que des de 2003, sempre ha estat elegit per majoria absoluta.

Avui durant la seva presa de possessió Sardà ha volgut destacar que: “Ho vàrem dir durant la campanya i ho repetim ara, a la Pobla hi té cabuda tothom, sigui quina sigui la seva ideologia. Gent d’esquerres, de centre i de dreta, independentistes i unionistes, etc. L’Ajuntament és la casa de tots i ho seguirà sent. En els meus anteriors mandats com a alcalde, sempre he procurat que sigui així i he respectat les ideologies i les discrepàncies de tothom. Defenso amb energia que aquesta és la casa de tots i de totes”.

Així mateix, Joan Maria Sardà ha destacat també que: “El que importa és que cada dia millorem el que hem fet el dia anterior i que treballem amb honradesa, amb transparència, escoltant a la gent i sabent que estem aquí, no per defensar interessos particulars de partit o d’ideologia, sinó per treballar per a tots i cadascun dels habitants que estan aquí a fora, a les llars de la Pobla”. Les paraules de Sardà han rebut l’aplaudiment de la sala, en la qual ha regnat un ambient de concòrdia, entre els grups municipals.

A partir d’ara, el nou equip de govern serà monocolor i estarà format pels nou regidors de la candidatura guanyadora, que són:
Joan Maria Sardà
Estefania Serrano
Gustavo Donoso
Tania Carretero
Sergi Moreno
Barbara Francesch
Mireia Morales
Martí Miravete
Llorenç Serrahima