ERC i Comuns fan públic el nou govern de la ciutat

Carla Aguilar serà la primera tinent d’alcalde

Per . Actualitzat el

Acord de govern entre ERC i En Comu Podem Tarragona a l’Ajuntament de Tarragona. Carla Aguilar, dels comuns, assumeix la primera tinença d’alcaldia i l’Àrea de Ciutadania de les sis grans àrees que hi haurà. La de Presidència estarà coordinada per Ricomà i inclourà Cultura i Festes, el Pla Estratègic 2022, Imatge i Comunicació Interna i Jocs Mediterranis.

S’inclourà Hermán Pinedo que assumirà Patrimoni i Tarraco Viva, Laura Castel que s’encarregarà del Banc d’Espanya i Paula Varas del nou Consell de Districtes.

L’Àrea de Territori serà coordinada per Xavi Puig que serà el Tercer Tinent d’alcalde. L’Urbanisme i la Neteja seran de la seva competència mentre que Protecció Civil i Seguretat Ciutadana seran de Manel Castaño.

Una tercera gran àrea serà la d’Economia sota el nom de Serveis Generals amb la coordinació de Jordi Fortuny. La contractació serà per a la Laura Castel.

L’Àrea de Ciutadania tindrà al capdavant a Carla Aguilar amb competències en Serveis Socials, Feminismes i LGTBIQ+, Centres Cívics i Benestar Animal. Les Cases Regionals i Joventut seran per a Hermán Pinedo mentre que la republicana Paula Varas s’encarregarà de Nova Ciutadania.

Una cinquena Àrea serà la de Desenvolupament Econòmic amb la coordinació de Laura Castel. S’inclou Turisme, la Marca Ciutat, o Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

Comerç, Mercats i Esports seran per a Mary López.

La darrera àrea és la d’Educació que assumirà Manel Castaño.

Hi haurà 8 tinences d’alcaldia. Si la primera és per a Carla Aguilar, la segona correspon a Jordi Fortuny.

El tercer tinent d’alcalde serà Xavi Puig i Laura Castel la quarta.

Cinquena, sisena, setena i vuitena correspondran a Paula Varas, Mary López, Hermán Pinedo i Manel Castaño.