L’Esbart Dansaire de Tarragona participa al ‘XXXIV Festival de Comunidades’ de Vitòria

Els tarragonins representen Catalunya en el festival, que organitza el Cercle Català d’Araba

Per . Actualitzat el

El pròxim cap de setmana el cos de dansa de l’Esbart Dansaire de Tarragona es desplaçarà a Vitoria-Gasteiz convidat pel Cercle Català d’aquella localitat per participar en el XXXIV Autonomia Erkidegoan Jaialdia. La trobada s’iniciarà amb un passeig dels grups convidats pels carrers de la ciutat Arabesa fins a arribar a l’Església de Sant Miguel on es farà la tradicional ofrena a la “Virgen Blanca”, patrona de la ciutat. Tot seguit, a la Plaça de Santa Bàrbara es farà la mostra de danses tradicionals en representació de Catalunya juntament amb els grups Raices Taustanas (Aragó), Grupo Jacinto Sarmiento de Miranda de Ebro (Castella-Lleó), i el grup Virgen de Guadalupe. L’acompanyament musical de l’Esbart tarragoní anirà a càrrec del grup Faktoria Folk.