Joan Morlà (ERC) serà l’alcalde del Catllar

MO1-TE pel Catllar, Junts pel Catllar i El Catllar en Comú-Guanyem han signat el pacte d’investidura i l’acord de governabilitat

Per . Actualitzat el

El pacte assegura l’estabilitat del poble i del futur equip de govern, amb l’alcaldia de Joan Morlà i regidors de totes les formacions signants, que representen el 55,3% dels votants de les passades eleccions.

L’acord de governabilitat, entre altres coses, fixa els punts prioritaris a treballar en els pròxims 4 anys.

S’ha arribat a aquest acord d’una forma fàcil i natural, ja que els diferents programes electorals, dels partits que el conformen, eren molt similars en l’àmbit municipal, que és la nostra màxima prioritat. En l’àmbit nacional, totes les formacions polítiques tenen clar el dret a l’autodeterminació.

A partir del dia 15, El Catllar tornarà a tenir un govern estable, que treballarà per tots els vilatans, des dels principis de la igualtat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió, el feminisme i el foment dels valors republicans.