Recullen més de 400 quilos de brossa al Bosc de la Marquesa

Plusfresc i Càmpings Tarragona Ciutat netegen aquest privilegiat espai natural

Per . Actualitzat el

La cadena de supermercats Plusfresc i l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat han realitzat una acció mediambiental conjunta per netejar el Bosc de la Marquesa el passat cap de setmana amb més de 120 voluntaris, la major part d’ells treballadors de la esmentada companyia arribats des de Lleida, Barcelona i Tarragona. La iniciativa ha permès recollir més de 400 quilos d’escombraries, un “èxit total” segons els organitzadors.

L’activitat es va dividir en dues parts: en primer lloc una visita guiada al bosc en col·laboració de una dotzena de monitors de l’Associació Aurora, i seguidament tot el grup va procedir a les tasques de recollida. La jornada va permetre, durant la pròpia neteja del bosc, la divulgació dels valors de l’entorn, no només naturals sinó també patrimonials, com les torres de guaita, la pedrera de la Creueta o l’embarcador de la Roca Plana.

Per l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat, -en el marc de la Setmana de la Natura i del Dia Mundial del Medi Ambient-, aquesta iniciativa suposa reforçar el seu compromís amb la cura de l’entorn natural en què estan ubicades les seves instal·lacions i donar continuïtat a les accions per minimitzar l’empremta de l’activitat humana que ja van començar el passat any amb el ‘Clean Up Europe Day’ desenvolupat al maig de l’any passat gràcies a l’impuls del Col·legi Sant Pau.

Dins del seu projecte Empresa Saludable, l’àrea de Recursos Humans de Plusfresc ha dissenyat un pla de voluntariat per millorar el benestar del seu personal i l’empresa ha escollit Tarragona com el seu tret de sortida. Es tracta d’activitats obertes a tots els col·laboradors de l’empresa, així com als seus familiars, per gaudir d’un dia amb companys de feina realitzant una acció lligada a la responsabilitat social de l’empresa.

Sobre Plusfresc

Plusfresc és una cadena de supermercats familiar lleidatana amb més de 1.100 treballadors que actualment disposa de 63 botigues a Lleida, cinc a Tarragona, quatre a Barcelona i dues a Saragossa. Molts dels seus productes provenen directament de productor amb la intenció d’afavorir els sectors de proximitat i fomentar la sostenibilitat.