El Rambla Science aconsegueix finançament europeu

El projecte que ha d’anar al Banc d’Espanya rebrà la meitat del pressupost dels fons FEDER

Per . Actualitzat el

El projecte Rambla Science, que contempla la rehabilitació de l’edifici del Banc d’Espanya per convertir-lo en un espai de referència internacional de la cocreació ciutadana i divulgació de la ciència i de la transferència del coneixement, ha aconseguit la subvenció dels Fons Feder per valor de gairebé 2 milions d’euros.

 

El Diari Oficial de la Generalitat publica aquest divendres la resolució defintiva dels projectes que han aconseguit el cofinançament del programa operatiu Feder Catalunya 2014_2020.

 

Un dels projectes beneficiaris és el Rambla Science, presentat per l’Ajuntament de Tarragona al desembre passat, amb l’assessorament i col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i dels quatre instituts d’excel·lència del territori: l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

 

La subvenció concedida és de 1.975.333,73 €, xifra que suposa gairebé la meitat del pressupost de la inversió global, estimada en 3.956.434,94 €.