Ja es poden votar els projectes als Premis Empresa Tarragona

La rebuda dels vídeos dels candidats determinaran el 10% de la nota final

Per . Actualitzat el

Des d’aquest dilluns, 3 de juny, fins al diumenge, dia 9, la ciutadania pot avaular els projectes emprenedors del territori participants als Premis Empresa Tarragona Impulsa. Els responsables dels projectes participants han elaborat un vídeo promocional que ja està penjat al canal de Youtube de Tarragona Impulsa. El nombre de M’agrada que facin els espectadors al llarg de tota la setmana determinarà el 10% de les puntuacions finals.

 

En aquesta edició s’han presentat 21 projectes avaluables en vídeo: 11 en la categoria de millors empreses de nova creació i 10 en la categoria de millors idees de projectes d’empresa. A banda, hi ha tres participants en la categoria de centes educatius, fet que eleva la xifra total de participants als premis a 24.

 

En la seva setena edició els Premis Empresa Tarragona Impulsa tornen a promoure l’esperit emprenedor i a donar suport a la creació de noves empreses a la ciutat. Els guardons mantenen la voluntat d’incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com la sostenibilitat mediambiental i sectors estratègics com la cultura i el turisme, l’esport, la salut, l’atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic. En total, es repartiran 13.000 € entre els projectes guanyadors.

 

Els premis es lliuraran en un acte obert al públic el dijous 4 de juliol al Teatret del Serrallo.