Tot a punt per a la segona edició de la Cursa Trail El Vendrell

Per . Actualitzat el

El diumenge 16 de juny tindrà lloc la segona Cursa Trail El Vendrell, organitzada pel Club d’atletisme Runners El Vendrell, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, i, com a novetat, enguany passarà a formar part de la Lliga Trails Tarragona Nord.

Es mantenen les dues modalitats i, per tant, els participants podran córrer o caminar els 13 quilòmetres del circuit. Es farà el mateix recorregut de l’any passat amb algunes petites modificacions, mantenint l’objectiu de donar a conèixer antics camins del municipi.

El període d’inscripció finalitza el 12 de juny, o fins arribar a les 400 persones inscrites a la cursa i 150 a la caminada. Fins al moment, ja hi ha 190 inscrits sumant les dues modalitats.

Al web http://trailelvendrell.runnerselvendrell.cat hi ha tota la informació i es poden fer les inscripcions.