Calafell, el Vendrell, Salou i Vila-seca participen en el cap de setmana Catalunya, Hola Família!

Per . Actualitzat el

Set destinacions tarragonines acreditades amb les marques «Natura i Muntanya en Família» o «Platja en Família» de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) participen enguany en el «Catalunya, Hola Família!», la gran acció promocional del turisme familiar que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny. Són Calafell, El Vendrell, Vila-seca i la Pineda Platja, Salou, Cambrils, Muntanyes de Prades i Els Ports

Durant aquests dies, 25 destinacions turístiques i 120 empreses d’arreu de Catalunya participen en aquesta iniciativa i han programat prop de 200 activitats pensades especialment per gaudir en família. Concretament, a les comarques de Tarragona, en tindran lloc prop de 70. Pel que fa a les empreses -tant allotjaments com empreses d’activitats, a les set destinacions de terres tarragonines hi participen 33.

Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d’una (divendres i dissabte) per incentivar les reserves de les famílies durant aquest cap de setmana. Pel que fa a les activitats programades per a aquest cap de setmana, seran gratuïtes o bé amb descomptes del 50%.

Les 25 destinacions participants estan certificades per l’ACT amb les marques «Platja en Família» i «Natura i Muntanya en Família». Les destinacions de costa del territori on planificar aquest cap de setmana especial són Calafell, Cambrils, El Vendrell, Salou i Vila-seca-La Pineda Platja. Pel que fa a les destinacions de natura i muntanya, participen en aquest cap de setmana familiar: Vall de Boí, Valls d’Àneu, Pirineus-Noguera Pallaresa (que ho fa per primer cop), Berga, Vall d’en Bas-Les Preses, Muntanyes de Prades i Els Ports.

En la iniciativa també participen 6 instal·lacions certificades amb la marca «Equipament familiar}: Zoo del Pirineu, Centre Gaudí de Reus, l’estació de muntanya Vall de Núria, L’Aquàrium de Barcelona, Illa Fantasia i Catalunya en Miniatura. Aquesta marca està pensada per a tots els equipaments turístics singulars de costa o d’interior com ara parcs aquàtics, estacions d’esquí o parcs d’atraccions, entre d’altres, que vulguin certificar-se i especialitzar-se en Turisme Familiar. Aquests equipaments es troben ubicats fora de l’àmbit de destinacions ja certificades per les marques Platja en Família i Natura i Muntanya en Família.

Al web catalunya.com es pot consultar tota la informació sobre el «Catalunya, Hola Família!» (destinacions participants, programació d’activitats, app…).

App per «caçar» éssers màgics

Amb el tema escollit «Viu una experiència de llegenda», el «Catalunya Hola Família!» vol fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, l’app «Llegendes en família» permetrà a les famílies buscar i «caçar» els éssers màgics creats per a l’ocasió que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes certificades.