PortAventura World estrena l’hotel Colorado Creek

Per . Actualitzat el

El proper 1 de juny obrirà oficialment les seves portes l’hotel Colorado Creek. Colorado Creek es convertirà a l’hotel insígnia dins de l’oferta hotelera del resort pel seu elevat nivell de tematització i la qualitat i el confort de les seves instal·lacions.

El nou hotel dóna resposta al creixement de la demanda de vacances i short break a PortAventura World que ha començat la temporada 2019 amb bones perspectives. En aquest sentit, la previsió de reserves hoteleres per a l’estiu és superior a l’any anterior.

Colorado Creek serà un hotel quatre estrelles premium amb personalitat única i distintiva. Inspirat en l’època de la febre d’or del llunyà Oest, l’arquitectura de l’edifici i els detalls constructius recorden als ranxos de luxe de Rock Creek a Estats Units. Aquesta tematització, que envolta l’experiència dels hostes, continua aprofundint en la història del complex hoteler que formen l’Hotel Gold River, l’Hotel Callaghan i l’Hotel Mansió de Lucy.

La proposta decorativa també està integrada en la història de l’hotel. Elements ornamentals com la pedra natural i els 6.000 m2 de fusta natural, que compta amb la certificació internacional PEFC que garanteix la gestió responsable dels boscos, incrementen la sensació d’immersió des del mateix moment que s’accedeix a la seva espectacular hall principal. L’ús de grans finestrals, que juguen amb la llum dels diferents racons de l’hotel i una paleta cromàtica d’ocres, marrons i vermells òxids, completen l’interiorisme.

Un altre element clau és la vegetació, integrada en el paisatge de l’hotel, que està inspirada en els boscos nord-americans de l’estat de Colorado.

L’hotel, que ha suposat una inversió de 25 milions d’euros, comptarà amb 150 habitacions de 41 m2 accessibles per a visitants amb diversitat funcional, decorades amb tot detall i equipades amb dos llits queen size per garantir el màxim confort. Totes les habitacions estan distribuïdes en tres edificis als quals s’annexa un altre destinat al restaurant i un pàrquing exclusiu.

Colorado Creek oferirà als seus hostes una àmplia carta d’avantatges com són accés directe i il·limitat a PortAventura Park, 1 dia d’accés al parc Ferrari Land, polsera exprés premium per PortAventura Park, accés a les tres piscines de l’Hotel Gold River, WIFI gratuït, esmorzar exclusiu d’esmorzar i obsequis per als nens, entre molts altres serveis.

“Amb l’obertura de l’hotel Colorado Creek, nou referent de l’oferta hotelera del resort, PortAventura World continua reforçant el seu lideratge en el segment d’oci i vacances familiars d’Europa, desenvolupant un concepte de gaudi vacacional que posa la sostenibilitat en el centre de la estratègia “, ha assenyalat Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World.

El Colorado Creek serà a més el primer hotel del resort amb emissions zero. Aquesta línia estratègica impulsada per PortAventura World s’estendrà a altres establiments del resort per minimitzar la seva petjada mediambiental. Amb aquesta acció, la companyia s’implica directament amb l’objectiu número 13 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), “Acció pel clima”.

PortAventura World, destinació de turisme de negocis

Des que el 2009 s’inaugurés el centre de convencions, PortAventura Business & Events ha experimentat un elevat i constant creixement, amb l’organització de més de 2.000 esdeveniments, dels quals el 70% són internacionals.

Amb l’objectiu de seguir posicionant PortAventura Business & Events com a referent internacional del turisme de congressos, convencions i incentius, s’està duent a terme una ampliació de les infraestructures del seu Centre de Convencions. El nou espai, que iniciarà la seva activitat en octubre 2019 i suposarà una inversió de 11 milions d’euros, arribarà als 20.000 m², comptarà amb 24 sales i una capacitat màxima de 6.000 persones. L’ampliació disposarà de llum natural i estarà envoltat de terrasses i jardins mediterranis permetent gaudir d’unes immillorables vistes, tant al mar com als camps de golf.