Acord entre Generalitat i Ajuntament per a la gestió del Palau d’Esports Catalunya

Per . Actualitzat el

Acord total polític i institucional per a la gestió del Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Aquest és l’acord al qual han arribat aquest migdia l’alcalde en funcions, Josep Fèlix Ballesteros; i el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, reunits a Barcelona. “Només queden uns detalls tècnics i jurídics per concretar, però que estem convençuts que s’arribarà a un acord total un cop superats aquests serrells”, ha explicat Ballesteros.

 

El Palau d’Esports Catalunya, ubicat a l’Anella Mediterrània, compta amb una capacitat màxima de 5.000 espectadors i es va inaugurar el passat mes de juny amb motiu dels Jocs Mediterranis, competició durant la qual va acollir la competició d’handbol.