Municipals 2019 – Consulta els resultats del teu municipi

Coneix amb detall els resultats de les eleccions municipals d’aquest 26 de maig de 2019 a través de les dades oficials facilitades pel Ministeri d’Interior

Per . Actualitzat el

Els habitants de la demarcació s’han desplaçat aquest 26 de maig fins als col·legis electorals oberts a tots els municipis per tal d’escollir els seus representants als ajuntaments per als pròxims quatre anys. Ha estat una jornada intensa que aquesta nit, un cop fet el recompte de vots, obre nous escenaris de govern a bona part dels consistoris de les nostres comarques.

Com en tots els comicis, el Ministeri d’Interior del govern d’Espanya posa en marxa un portal web on es poden consultar on line tant l’avenç dels escrutinis (amb resultats provisionals) com els denitius un cop s’ha fet tot el recompte de vots. Els resultats són més ràpids en els municipis petits, mentre que als nuclis poblacionals més grans cal esperar fins a la matinada per disposar del recompte definitiu.

 

Vet aquí enllaços directes als resultats del principals municipis de la zona nord de la demarcació de Tarragona.

 

TARRAGONA

REUS

EL VENDRELL

CALAFELL

SALOU

VILA-SECA

TORREDEMBARRA

ALTAFULLA

LA POBLA DE MAFUMET

RODA DE BERÀ

L’ARBOÇ

EL CATLLAR

 

La web del ministeri per consultar els resultats de qualsevol municipi de la província, de Catalunya i de l’Estat en aquests comicis municipals de 2019 és la següent.

https://resultados.eleccioneslocaleseuropeas19.es/#/ca/mun/resultados/provincias/tarragona