La Fundació PortAventura organitza el 5è Torneig de Golf Solidari

Per . Actualitzat el

El pròxim dia 25 de maig tindrà lloc el 5è Torneig de Golf Solidari Fundació PortAventura. Es tracta d’un esdeveniment obert per a tots aquells que vulguin ajudar a recaptar fons que seran destinats a un projecte solidari.

En aquesta edició, els beneficis es destinaran al CAE Marinada, del Grup Pere Mata, que atén persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental, en règim de residència i també com a centre diürn d’atenció especialitzada.

Des de la Fundació PortAventura, fundació sense ànim de lucre, es fa una crida a empreses de tots els sectors, a entitats públiques i a persones particulars sensibilitzades a donar suport a aquest tipus de causes a participar en aquest esdeveniment benèfic esportiu.

El torneig es durà a terme a Lumine Golf Club, situat en un entorn incomparable, a la vora del mar i envoltat de natura mediterrània. Com a novetat es realitzaran dos tornejos simultanis, amb la possibilitat de triar camp on jugar.

La modalitat del torneig és Individual Stableford -primera i segona categoria Handicap Drive més llarg (femení i masculí), Copa Senior i Copa Scratch- i cada camp tindrà els seus trofeus.

Camps

El Camp Lumine Lakes envolta la zona dels aiguamolls de la Sèquia Major, qualificada com a espai d’interès natural. Un ambient i un paisatge de caràcter mediterrani perfectes per relaxar-se. És el camp, amb disseny LINKS, el més tècnic de tots, un autèntic repte per a qualsevol golfista. El Camp Lumine Hills és el que ofereix les vistes més espectaculars als jugadors. Els forats, propers al Cap de Salou, discorren a través de boscos frondosos de pins blancs i extenses plantacions d’oliveres i garrofers que culminen en unes increïbles vistes sobre el mar. El respecte i l’integració del golf amb el terreny han generat un recorregut atractiu i variat, amb distàncies reglamentaries per l’alta competició.

Per inscriure’s al torneig es pot fer a la pàgina web de la Fundació PortAventura o per telèfon al 977 129 070.