L’acadèmia de sirenes de Tarragona participa en la promoció d’un llibre de contes d’Ona Carbonell

La nedadora olímpica es va convertir en sirena amb l’ajuda de Sirenas Mediterranean Academy

Per . Actualitzat el

Ona Carbonell, medallista olímpica de natació sincronitzada, acaba de publicar un llibre de contes infantils titulat Elena sirena, sueños de agua, per a la promoció del qual es va convertir en una autèntica sirena. I, per fer-ho, ha comptat amb la col·laboració de Sirenas Mediterranean Academy, l’acadèmia de sirenes i tritons de Tarragona.

L’Editorial Penguin Random House va contactar amb l’empresa tarragonina per sol·licitar l’ús de de les cues i el seu assessorament amb la finalitat de convertir Carbonell en tota una sirena. La trobada es va realitzar a la piscina dels estudis Mü Service, a Barcelona, on primer es van provar les cues de sirena en sec i seguidament es va realitzar la sessió de fotografia per a les imatges del llibre.

Des de la direcció de l’acadèmia expliquen que «la nedadora es va sorprendre del pes que tenen les cues de sirena, que estan fetes amb una barreja de silicona i neoprè, i que poden arribar a pesar fins a 10 quilos (estan pensades per fer-les servir a l’aigua, on la sensació del pes és menor). També li van encantar les textures i els colors. Cal tenir en compte que alguna d’elles ha estat realitzada pels creadors de Hollywood per a la pel·lícula Pirates del Carib».

La campiona va quedar gratament satisfeta del resultat final i, un cop provades i triades per la seva confortabilitat i colors, van passar a l’aigua. Ona Carbonell, exigent en el treball i cuidadora dels petits detall, finalment va poder relaxar-se i gaudir com una sirena, nedant amb la seva cua de color verd.

Ell llibre, que surt avui dia 23 de maig a la venda, explica les vivències d’una nena nedadora de sincronitzada que somnia a ser una gran campiona. La nena descobreix el dia del seu aniversari que, com la seva mare, pot convertir-se en sirena.