Costa Cruceros durà més de 60.000 passatgers a Tarragona

El vaixell Costa Fortuna substitueix al Costa Victoria i ofereix un 45% més de places

Per . Actualitzat el

Diumenge que ve, 26 de maig, Costa Cruceros inaugura la temporada des de Tarragona per tercer any consecutiu. L’itinerari des de la ciutat catalana serà operat pel Costa Fortuna, amb el qual la companyia incrementarà la seva oferta de places respecte a l’any passat en un 45%. El vaixell, que farà escala a la ciutat en 19 ocasions entre el 26 de maig fins al 13 d’octubre, permetrà que fins a 65.000 passatgers embarquin o facin escala a Tarragona.

La companyia de creuers italiana va arribar per primera vegada a Tarragona el 2017 amb el Costa neoRiviera – 1.800 passatgers -. Des de llavors, i gràcies a l’excel·lent acollida de l’itinerari entre els clients de Costa, la companyia ha incrementat la seva capacitat en la regió de manera gradual, operant amb el Costa Victòria en 2018 – amb capacitat per a 2.394 passatgers – i amb el Costa Fortuna aquesta temporada – capacitat per a 3.470 hostes -.

El Costa Fortuna, que té 272 metres d’eslora, 103.000 de tonatge i un total de 1.358 cabines, ha estat reformat recentment a les drassanes de Singapur, el que ha representat una inversió de més de 8 milions d’euros per a la companyia. El vaixell arribarà a Tarragona el proper diumenge 26 de maig a les 8: 00h per realitzar una escala de, aproximadament, 12 hores. Durant aquest temps, més de 4.000 persones, considerant els més de 3.000 passatgers i 1.000 membres de tripulació, podran desembarcar a la ciutat per conèixer i descobrir els seus atractius culturals, gastronòmics i de lleure.

Aquest vaixell realitzarà l’itinerari “El ritme de les Balears”, el punt de partida és el port de Tarragona, un recorregut que permetrà als viatgers conèixer altres destinacions com Palma de Mallorca, Eivissa, Formentera, Olbia (Itàlia), Gènova o Tarragona . A més, en aquest itinerari, la companyia posa a disposició dels viatgers “Fun & Beach”, un concepte de creuer, molt popular entre els clients de la companyia, en què la diversió, el relax i la música són protagonistes.