El Pretori acollirà un concert gratuït de música de cambra el 14 de juny

Per . Actualitzat el

La Sala del Sarcòfag d’Hipòlit al Pretori acollirà el pròxim divendres 14 de juny, a les 20h, el concert del Quartet Albèniz de Prosegur, de l’Escola Superior de Música Reina Sofia que interpretaran obres de L.V. Beethoven i L. Janacek.

El quartet està integrat per Eri Masaoka y Desislava Vaskova, violins; Lara Albesano, viola, i David Martín, violoncel. La seva interpretació forma part del cicle de concerts “Música de Cambra a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya”, organitzat per la Comissió d’Educació i Cultura del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya. El Cicle compta amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música Reina Sofia i porta de manera gratuïta una selecció de la millor música de cambra a espais històrics de les 15 ciutats incloses a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

L’entrada és gratuïta i limitada a l’aforament de la sala.